The Wall Shopping Centre Utrecht voorzien van direct groene hagen

Het retail- en leisure centrum ‘The Wall’ in Utrecht heeft 175 meter aan direct groene hagen geplaatst van Mobilane. In totaal zijn 132 Hedera Helix ‘Woerner’ hagen van 1 meter hoog geplaatst door Van der Veen Groenprojecten. De hagen dienen als afscheiding voor fietsen en afvang van fijnstof. De Kant & Klaar Hagen zijn volgroeid geleverd en zorgen voor een direct groene uitstraling van de omgeving rondom The Wall.

Mobilane website InText image Green Screen The Wall Shopping Centre Utrecht

Shopping centre The Wall in Utrecht

Het shopping centre The Wall in Utrecht ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. The Wall ligt centraal en is goed bereikbaar aan de A2, afslag 7. Een winkel- en beleefcentrum én tegelijkertijd dient het centrum als geluidsmuur voor omwonenden van de A2 bij Utrecht. Een blikvanger die nieuwsgierig maakt, bezoekers lokt, mensen inspireert en in beweging brengt. Van binnen biedt The Wall vijf verdiepingen ruimte aan winkels, horeca, leisure concepten en evenementen. Bedrijven gevestigd in The Wall genieten van ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

Het op een na langste gebouw van Nederland

Met een lengte van 800 meter is The Wall het op een na langste gebouw van Nederland, ontworpen door architect Fons Verheijen. De lengte van The Wall was aanleiding voor architect Fons Verheijen om in het ontwerp veel aandacht te schenken aan het aspect tijd en de ervaring van de voorbijrijdende snelweggebruiker. Zo lijkt het rode golvende dak mee te bewegen wanneer je het gebouw passeert. The Wall is een futuristische combinatie van geluidscherm en een gebouw in één. Daarmee is het gebouw uniek in zijn soort. De architectuur van The Wall is opvallend. Ook de lengte van 800 meter maakt indruk op bezoekers en passanten. Mede door de bijzondere vormen en de unieke detaillering trekt dit project wereldwijde aandacht. Tijdens de BouwBeurs in Utrecht is de MDG Architectuurprijs uitgereikt aan architect Fons Verheijen van VVKH architecten voor project The Wall.

Mobilane website InText image The Wall

 

Direct groene hagen bij The Wall

De Mobilane Kant & Klaar Hagen die geplaatst zijn bij The Wall staan bekend om haar kwaliteit en duurzame productieproces. Door keuze in verschillende soorten beplanting en verschillende soorten afmetingen, kan er naar wens een direct groene uitstraling gecreëerd worden. Een aantal voordelen van de Mobilane Kant & Klaar Haag:

Voordelen
1. Direct privacy én een groen resultaat
2. Makkelijk en snel te plaatsen
3. Weinig onderhoud
4. 10 jaar garantie op het hekwerk (Betafence®)
5. Draagt bij aan een gezondere omgeving
6. Stimuleert de biodiversiteit
7. Voorkoming van graffiti

Interesse in direct groene hagen? Bekijk de mogelijkheden van de Mobilane Kant & Klaar Haag.

Bekijk
Mobilane Kant & Klaar Haag

Mobilane Kant & Klaar Haag

Bekijk de
PlantGuide

PlantGuide
img
img
img
img