Maak kennis met LiveDivider PLUS

19 juli 2021

LiveDivider PLUS is het nieuwste model roomdivider van Mobilane. Deze stijlvolle groene roomdivider biedt veel vrijheid om ruimtes flexibel in te delen om zo de gewenst privacy en afstand te creëren, met behoud van het open karakter van de ruimte. De modulaire roomdivider biedt een warm, levendig en duurzaam aanzicht en is daarmee uitermate geschikt voor toepassing in wachtruimtes, spreekkamers en op flexibele werkplekken.

Een modulaire roomdivider – groen en duurzaam

LiveDivider PLUS is een uniek modulair systeem waarbij naar wens een, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes met waterreservoir op elkaar worden gestapeld. Dit maakt LiveDivider PLUS een zeer flexibele, ruimtebesparende roomdivider met uitgebreide toepassingsmogelijkheden.

 

LiveDivider PLUS 1

LiveDivider PLUS 1 bestaat uit 1 basis module. Deze compacte versie is eenvoudig in te zetten om kleine plekken te scheiden, zoals bureau’s of lagere kasten.

Een modulaire groene roomdivider: maak kennis met LiveDivider PLUSEen modulaire groene roomdivider: maak kennis met LiveDivider PLUS

LiveDivider PLUS 2

LiveDivider PLUS 2 bestaat uit de basismodule en een PLUS module en hiermee totaal 2 modules hoog. De LiveDivider PLUS 2 scheidt ruimtes af met het behoud van zichtlijnen en geschikt voor onder andere wachtruimtes of om looproutes te creëren.

LiveDivider PLUS 2

LiveDivider PLUS 3

LiveDivider PLUS 3 bestaat uit  de basismodule en twee PLUS module en hiermee totaal 3 modules hoog. De LiveDivider PLUS 3 heeft de hoogte van een standaard roomdivider. De roomdivider is geschikt als scheidingswand voor bijvoorbeeld werkplekken, kantoren, hotels, restaurants of winkels.

LiveDivider PLUS 3

Een gezond binnenklimaat met een groene roomdivider

De beplanting aan weerszijden van de roomdivider absorbeert omgevingsgeluid en verbetert het binnenklimaat door zuurstofproductie en de opname van kooldioxide en verontreinigde deeltjes. Planten op kantoor zijn  belangrijk en brengen vele voordelen met zich mee.

Voordelen planten op kantoor:
1. Planten op kantoor verbeteren de luchtkwaliteit.
2. Planten op kantoor verbeteren de creativiteit en productiviteit en verhogen de concentratie.
3. Planten op kantoor zorgen voor een lager ziekteverzuim van gemiddeld 1,6 werkdag per persoon per jaar.
4. Planten op kantoor zorgen voor een betere akoestiek.

LiveDivider PLUS


Eenvoudig in onderhoud 

De planten nemen water op uit de interne waterbuffering via een capillair microvezeldoek. Dit zorgt ervoor dat de planten vier tot zes weken zijn voorzien van water. Het systeem werkt zonder stroom of batterijen.

Vind een dealer in de buurt

Meer informatie of de LiveDivider PLUS in het echt bekijken? Bekijk een dealer in de buurt of laat je gegevens achter in het contact formulier: