Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

MobiRoof ECO Sedum & WildFlower helpt inheemse soorten behouden

MobiRoof ECO Sedum & WildFlower maakt gebruik van inheemse wilde bloemen en kruiden op het dak. Deze variatie van soorten van eigen bodem draagt nog meer bij aan klimaatadaptatie.

LEES MEER

Groene wand in gloednieuw kantoorpaviljoen verbindt verdiepingen

Het kantoorpand in Amsterdam is gericht op de toekomst en daarom in alle opzichten bewezen duurzaam. Er is een ruime binnentuin gebouwd met als grote eye-catcher de levende groene wand die de drie kantoorlagen bestrijkt.

LEES MEER

Kant en klaar groen voor de bouw

Natuurinclusief bouwen is nodig om toekomstbestendig te werk te gaan. Als natuur een vanzelfsprekend onderdeel is van de gebouwde omgeving, verbetert de leefbaarheid én de biodiversiteit. Dak- en gevelgroen hebben ook een isolerende werking op gebouwen. Dit schept een prettige leefomgeving en verlaagt de energiebehoefte voor warmte en koeling. Wanneer in 2023 de Omgevingswet in werking treedt, zal natuurinclusief bouwen in veel omgevingsplannen als voorwaarde worden opgenomen. Mobilane biedt kant & klaar en duurzaam groen voor de bouw, eenvoudig en snel geïnstalleerd door een officiële Mobilane dealer uit de buurt.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Biophilic Design in de praktijk: Groene wandtoepassingen voor binnen

Biophilic design, een concept dat de connectie tussen mens en natuur benadrukt, wint snel aan populariteit in de wereld van interieurontwerp. Deze benadering integreert natuurlijke elementen in ...

lees meer

Natuurvriendelijke tuinen: Dit zijn de beste kant-en-klaar hagen voor vogels

Vogels brengen niet alleen leven en kleur in tuinen, maar spelen ook een essentiële rol in het ecosysteem door insecten te eten, zaden te verspreiden en te helpen bij de bestuiving. Het aanplanten ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten