Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

De tuin van: Elise Schaap

Afgelopen zomer heeft Elise Schaap samen met haar man Wouter en tuinontwerper Erwin Stam haar achtertuin aangepakt. Met resultaat: een prachtige tuin waarbij groen, sfeer en organische vormen centraal staan met de Mobilane Kant & Klaar Haag.

LEES MEER

Groene fietsenstalling voor VZW Sint-Lievenscollege in Antwerpen

De nieuwe fietsenstalling op de gerenoveerde binnenplaats van het VZW Sint-Lievenscollege in Antwerpen is met MobiRoof cassettes van Mobilane omgetoverd tot een groene oase tussen de grijze gebouwde omgeving rond de school.

LEES MEER

Groene wand voor fietsspecialist Specialized

In de lobby van het nieuwe kantoor van Specialized Europe in Arnhem is een 35 m2 grote groene wand geplaatst door officiële Mobilane dealer Ten Brinke Interieurbeplanting. De groene wand haalt de natuur naar binnen, hierdoor krijgt het hele kantoor een natuurlijke uitstraling.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Maak kennis met LiveDivider PLUS

LiveDivider PLUS is het nieuwste model roomdivider van Mobilane. Deze stijlvolle groene roomdivider biedt veel vrijheid om ruimtes flexibel in te delen om zo de gewenst privacy en afstand te ...

lees meer

Een sedumdak op een carport in Murnau

In Murnau is een sedumdak op een carport gerealiseerd. Murnau ligt in Duitsland in de buurt van de Alpen. De bergtoppen van de Alpen, drie meren en de Opper-Beierse koninklijke kastelen zijn in de ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten