Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

Een plantenschilderij in huis

LivePicture GO, het levende schilderij voor binnen en buiten, is naast planten ook heel goed geschikt voor kruiden. Op deze manier heb je altijd verse kruiden bij de hand en maak je in een handomdraai de meest lekkere gerechten met verse kruiden.

LEES MEER

Groene wanden voor ‘Urban Chic’ restaurant Miss Jones

Uniek contrast tussen groen en “Fashionable eclectisch” interieur. Het restaurant, van ruim 1000 vierkante meter, heeft een uniek interieur en is een ware beleving. De sfeer is uitdagend en vol met verassingen, geen een zitplek is hetzelfde.

LEES MEER

Groene oplossingen voor scholen

Mobilane biedt vele mogelijkheden met haar oplossingen, zo ook voor scholen. Kinderen hebben behoefte aan groen, ze worden hier vrolijk van en het is gezond.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Blue Lagoon – de nieuwe exotische plantenmix van Mobilane

Mobilane introduceert een nieuwe plantenmix met kamerplanten voor in de Live-producten zoals LivePanel, LivePicture en LiveDividerPLUS. De mix valt op door de unieke kleurcombinatie. Zo heeft de ...

lees meer

Mobilane bij de Rotterdamse Daken Dagen

Van 26 mei t/m 26 juni 2022 waren de Rotterdamse Daken Dagen. Een maand lang konden inwoners en bezoekers beleven hoe innovatief dak gebruik kan bijdragen aan een betere toekomst voor stadsbewoners. ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten