Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

De tuin van: Elise Schaap

Afgelopen zomer heeft Elise Schaap samen met haar man Wouter en tuinontwerper Erwin Stam haar achtertuin aangepakt. Met resultaat: een prachtige tuin waarbij groen, sfeer en organische vormen centraal staan met de Mobilane Kant & Klaar Haag.

LEES MEER

Groene fietsenstalling voor VZW Sint-Lievenscollege in Antwerpen

De nieuwe fietsenstalling op de gerenoveerde binnenplaats van het VZW Sint-Lievenscollege in Antwerpen is met MobiRoof cassettes van Mobilane omgetoverd tot een groene oase tussen de grijze gebouwde omgeving rond de school.

LEES MEER

Internationaal kledingmerk kiest voor LivePanel groene wand

De gangen en receptie van het Britse hoofdkantoor van dit toonaangevend kleding- en schoenenmerk zijn nu voorzien van LivePanel Indoor groene wanden.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Groene wand Eurovisie Songfestival 2021

De groene wanden op het Eurovisie Songfestival trekken meteen de aandacht. De groene wanden die te zien zijn tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam zijn de LivePanel groene wanden van ...

lees meer

De tuin van: Elise Schaap

Midden in Amsterdam in haar eigen tuin in de ochtend drinkt Elise Schaap het liefste haar koffie. Afgelopen zomer heeft Elise samen met haar man Wouter en tuinontwerper Erwin Stam haar achtertuin ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten