Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

DNA InsectScan geeft inzicht in effect groene wand op biodiversiteit

De DNA InsectScan is een nieuwe en unieke innovatieve manier om de effectiviteit van groene gevels op biodiversiteit te meten. Op basis van E-DNA geeft de scan inzicht in de verspreiding van insectensoorten.

LEES MEER

Groene wand in gloednieuw kantoorpaviljoen verbindt verdiepingen

Het kantoorpand in Amsterdam is gericht op de toekomst en daarom in alle opzichten bewezen duurzaam. Er is een ruime binnentuin gebouwd met als grote eye-catcher de levende groene wand die de drie kantoorlagen bestrijkt.

LEES MEER

Kant en klaar groen voor de bouw

Natuurinclusief bouwen is nodig om toekomstbestendig te werk te gaan. Als natuur een vanzelfsprekend onderdeel is van de gebouwde omgeving, verbetert de leefbaarheid én de biodiversiteit. Dak- en gevelgroen hebben ook een isolerende werking op gebouwen. Dit schept een prettige leefomgeving en verlaagt de energiebehoefte voor warmte en koeling. Wanneer in 2023 de Omgevingswet in werking treedt, zal natuurinclusief bouwen in veel omgevingsplannen als voorwaarde worden opgenomen. Mobilane biedt kant & klaar en duurzaam groen voor de bouw, eenvoudig en snel geïnstalleerd door een officiële Mobilane dealer uit de buurt.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Ecoloog Karin Albers over het belang van wilde bijen voor biodiversiteit

In de Green Talk serie van Mobilane zijn experts aan het woord. Deze keer het woord aan drs. Karin Albers, een bevlogen en deskundig ecoloog met een enorme passie en kennis van natuur en ...

lees meer

Bouwplaatsen nu volledig groen en duurzaam met MobiGreenFence

Bouwplaatsen nu volledig groen en duurzaam De uitstraling van bouwterreinen in binnenstedelijke gebieden, het verduurzamen van bouwplaatsen en evenementterreinen en de tevredenheid van de omgeving ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten