Kant & Klaar Haag in de spotlight: Hedera helix ‘Woerner’

6 september 2023

De Hedera helix Woerner, in de vorm van de Kant & Klaar Haag, biedt talloze voordelen voor jouw tuin en leefomgeving. Het zorgt voor directe privacy, geluiddemping, en verbetert de luchtkwaliteit door fijnstofdeeltjes af te vangen.  

Directe privacy

Een van de meest opvallende voordelen van de Hedera helix Woerner Kant en Klaar Haag is dat deze kant en klaar wordt geleverd. Dit betekent dat je na plaatsing onmiddellijk kunt genieten van een dichte schutting die je volledige privacy biedt. Dankzij de volledige groei in de kassen van Mobilane is er geen wachttijd nodig voor de haag om zich te ontwikkelen tot een weelderige groene afscheiding. Daarnaast werkt de plant als een soort natuurlijke geluidsverminderaar, waardoor je tuin een plek van rust wordt. Dit is perfect als je privacy en rust belangrijk vindt in je buitenruimte.

Mobilane Kant & Klaar Haag Hedera helix 'Woerner'

Duurzaam én milieuvriendelijk

Een groene schutting met de Hedera helix Woerner is niet alleen goed voor mens en dier, maar ook voor het milieu. Deze haag is duurzaam en milieuvriendelijk omdat hij fijnstofdeeltjes uit de lucht afvangt, waardoor het de  luchtkwaliteit rondom je woning helpt verbeteren. Daarnaast biedt de haag een veilige broedplaats voor vogels en insecten, waardoor het ecosysteem in je tuin wordt gestimuleerd. De Hedera helix Woerner draagt dus bij aan een gezonde leefomgeving en bevordert de biodiversiteit in je tuin.

Een eenvoudige installatie met minimaal onderhoud

Een Kant & Klaar Haag van Mobilane is buitengewoon eenvoudig en snel te plaatsen. Dankzij het gepatenteerde systeem met kokosplano-bak en stalen raster is de haag eenvoudig in de grond te planten na de voorbereiding van je tuin. Dit kan gedurende het hele jaar plaatsvinden, behalve tijdens vorstperiodes.

Eenmaal geïnstalleerd, vereist de Hedera helix Woerner minimaal onderhoud. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitgebreid snoeien of bemesten. De haag behoudt het hele jaar door zijn groene uitstraling, zelfs in de winter, waardoor je tuin er het hele jaar door prachtig uitziet en je geniet van constante privacy.

img
img
img