Groene wand Eurovisie Songfestival 2021

18 mei 2021

De groene wanden op het Eurovisie Songfestival trekken meteen de aandacht. De groene wanden die te zien zijn tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam zijn de LivePanel groene wanden van Mobilane. De twee verticale planten wanden met meerdere soorten planten en bloemen schitteren als photowall en als aankleding in de “LookLab” studio waar Nikki Tutorials alle deelnemers interviewt. Groene wand Eurovisie Songfestival:

Mobilane website InText image 1 Groene wand Eurovisie Songfestival 2021

Open up to the world of flowers

De groene wanden op het Eurovisie Songfestival 2021 zijn gerealiseerd in samenwerking met FM Group. LM Flower Fashion Productions is de officiële supplier van de bloemen en planten voor het Eurovisie Songfestival. LM Flower Fashion Productions heeft in samenwerking met FM Group en Grow010 de groene wanden gerealiseerd. Met het officiële thema van het Eurovisie Songfestival 2021 “Open Up” roepen we op tot “Open up the world of flowers”; Open up to: een rijkere beleving van elk event, groot of klein, door het gebruik van bloemen en planten.

Planten in de groene wand voor het Eurovisie Songfestival

De cassettes van de LivePanel wanden zijn voorzien van verschillende soorten echte planten zoals Dracaena, Philodendron en Epipremnum. De planten worden aangevuld met prachtige bloemen, naar ontwerp van LM FlowerFashion. De cassettes met de planten en bloemen zijn vastgeklikt in goten, die handmatig worden voorzien van water. Hierdoor is het onderhoud van de wand eenvoudig, en watergift is slechts eenmaal per week nodig.

Mobilane website InText image 2 Groene wand Eurovisie Songfestival 2021

De groene wand voor elk event

Het LivePanel groene wandsysteem van Mobilane is demontabel en daarmee door de hergebruik mogelijkheden uitermate geschikt als deco-materiaal en voor het (tijdelijk) aankleden van onder andere events, evenementen, beurzen, huwelijk, feest of festivals. De groene wanden creëren direct sfeer en een duurzame en botanische uitstraling.

Het LivePanel systeem kan op elke gewenste maat geleverd worden en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er zijn ook standaardmaten beschikbaar. De groene wand kan als aankleding in elke ruimte en interieur toegevoegd worden, of gebruikt worden als unieke achtergrond als fotowand.

Meer informatie over LivePanel groene wanden? Laat hieronder je gegevens achter: