Een plantenschilderij in huis

16 december 2021

In steeds meer interieur designs worden door interieur stylisten planten aan het interieur toegevoegd. Echte plantenliefhebbers hebben soms wel het hele huis vol met planten staan. Maar het komt ook voor dat er een voorkeur voor planten is, maar dat een gebrek aan ruimte dit het helaas niet toelaat. Een oplossing hiervoor is de LivePicture GO, een planten schilderij. Een planten schilderij is een levend schilderij met echte planten die aan de muur gemonteerd wordt. Dit komt goed van pas in ruimtes waar niet voldoende plek is om planten in het interieur te implementeren. Lees hieronder een aantal inspiratie tips om een plantenschilderij in huis toe te passen.

Levend planten schilderij in de woonkamer

In een woonkamer kan levend groen aan de muur niet alleen een mooie, maar ook een innovatieve toevoeging aan het interieur zijn. Met een verticale plant schilderij kan een wand collage gecreëerd worden. Dit kan met meerdere planten schilderijen of door een combinatie te maken met een plant schilderij en andere schilderijen.

Mobilane LivePicture GO planten schilderij 1
@ourhomeonthefold                                                                       @life.at.no.27


Een slaapkamer met planten

Planten in de slaapkamer komt ook steeds vaker voor. Niet alleen zorgt het voor een groene uitstraling van de slaapkamer, het biedt ook voordelen zoals minder stress en een betere  slaapkwaliteit. Door een of meerdere levende schilderijen op te hangen ontstaat er een groene oase waar tot rust gekomen kan worden.

Mobilane LivePicture GO planten schilderij slaapkamer
@mywhitecosyhome


Levend groen in de badkamer

Planten kunnen ook in de badkamer geplaatst worden. Ze zorgen namelijk ervoor dat de luchtvochtigheid in de badkamer verbetert. Planten zoals de varen en Spathiphyllum zijn geschikte planten voor de badkamer.  Bij gebrek aan ruimte in een badkamer biedt een planten schilderij een mooie oplossing. Een plant schilderij kan bijvoorbeeld boven het bad gehangen worden of naast het toilet. Hierdoor krijgt de badkamer een groene touch.

Mobilane LivePicture GO planten schilderij badkamer
@at.home.with.ali                                                                           @ourhomeonthefold

Geïnteresseerd in een plantenschilderij? Bekijk de verkooppunten waar de LivePicture GO van Mobilane verkrijgbaar is.