Een groene entree bij de Chelsea Flower Show

14 juni 2022

De Chelsea Flower Show wordt sinds 1912 jaarlijks gevierd. Gedurende 5 dagen in mei staat het Royal Hospital Chelsea in Chelsea, Londen, in volle bloei. De show trekt veel bezoekers, onder wie leden van de Britse koninklijke familie. Het wordt jaarlijks door 157.000 bezoekers bijgewoond en wordt ook door de BBC op de televisie uitgezonden.

Centraal staat het spotten van de nieuwste tuintrends en -ideeën. Dit jaar is het thema voor de Chelsea Flower Show ”wilde en natuurlijke ruimtes”. Dit resulteerde in ruige, groene tuinen met natuurlijke plantensoorten. De volgroeide Jasmijn Kant & Klaar Hagen van Mobilane pasten perfect in dit thema en stalen meteen bij binnenkomst de show.

De Mobilane Kant & Klaar Hagen stonden direct bij de ingang van de Chelsea Flower Show en vormden afscheidingen tussen de rijen bezoekers. Dit zorgde ervoor dat er een duidelijk overzicht was tijdens het controleren van de tickets en de hagen brachten de bezoekers meteen in een groene oase te midden van de witte bloemen waarmee de hagen in volle bloei staan.

Mobilane Kant & Klaar Haag Jasmijn Kant & Klaar Haag bij Chelsea Flower Show

Omdat het de Chelsea Flower Show was, werd besloten er jasmijnhagen te plaatsen. De jasmijnhaag bevat fris geurende witte bloemen die perfect pasten bij het evenement.

De Kant & Klaar Hagen zijn echter niet alleen mooi, ze brengen ook een aantal andere voordelen met zich mee. De hagen zijn eenvoudig te (her)plaatsen, ze zijn onderhoudsvrij, ze stimuleren de biodiversiteit, vangen fijnstof op en tot slot zijn ze ook heel duurzaam. De haag wordt gekweekt in een biologisch afbreekbare bak van kokosvezel.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement waar Mobilane met plezier aan heeft deelgenomen.

 

img
img
img