Een 10 meter hoge verticale groene wand op hoofdkantoor van Moba

Het hoofdkantoor van Moba in Barneveld is door de experts van Ten Brinke Interieurbeplanting voorzien van diverse groenvoorzieningen, waaronder een 10 meter hoge groene wand met het LivePanel Indoor systeem.

Groene plantenwand bij Moba

De verticale groene wand heeft een hoogte van 10 meter en is bijna 4 meter breed. In de groene wand is ook een televisie geïntegreerd. Moba is wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Moba is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot een onderneming met kantoren over de hele wereld en een team van 800 toegewijde medewerkers.

Groene wand Moba: rustgevend maar toch opvallend en een ware blikvanger

De groene wand vol met echte planten geeft een aangename sfeer aan de entree van het hoofdkantoor. Het verbetert de akoestiek, zorgt voor zuivering van de lucht en draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Naast de vele voordelen die groene wanden bieden bespaart de wand ook ruimte en zorgt het voor een aangename werkomgeving. De groene wand geeft een extra dimensie aan de ruimte, is rustgevend maar toch opvallend en een ware blikvanger voor elk interieur. Een indruk die bezoekers niet snel zullen vergeten. Lees hier meer over de voordelen van verticaal groen op kantoren.

Plantenwand met gepatenteerde technologie

LivePanel Indoor is een uniek, innovatief en modulair groene wand systeem waarmee kale muren eenvoudig worden omgetoverd tot warme en levendige oppervlaktes. Het gepatenteerde LivePanel Indoor systeem heeft enkele unieke eigenschappen. Zo krijgen de planten in de groene wand hun water door middel van capillaire werking. Paul Gerretschen, medewerker inkoop en planning Ten Brinke Interieurbeplanting over LivePanel Indoor: “Het LivePanel systeem is een zeer makkelijk te installeren systeem en niet ingewikkeld in onderhoud. Wij hebben vooral veel goede ervaringen met een mix van hangplanten. Bij projecten zoals Moba met veel zonlicht gebruiken we vooral hangplanten zoals Varens, Syngonium etc.”

Mobilane LivePanel Indoor groene wand Moba 1

Doordat de groene wand verticaal geplaatst wordt, wordt een groot groen oppervlakte gecreëerd zonder extra ruimte in te leveren. Doordat het systeem modulair is kan de groene wand rondom deuren, ramen of bijvoorbeeld televisies heen geplaatst worden en is op elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Bij grote projecten zoals Moba werken Ten Brinke Interieurbeplanting en Mobilane intensief samen. “Technical support van Mobilane ondersteunt voornamelijk bij installatie van de irrigatie-unit en technische installatie. Door dit persoonlijke contact verloopt de samenwerking altijd heel prettig” aldus Paul Gerretschen.

Lees hier meer over de voordelen en eigenschappen van het LivePanel Indoor systeem.

Mobilane LivePanel Indoor groene wand Moba 2

Bekijk
LivePanel

LivePanel

Bekijk
PlantGuide

PlantGuide
img
img
img
img