Six Green Continents onder één dak

4 april 2018

Wereldvergroeners in besloten kring: De Mobilane International Day. Dit jaar met wel een heel bijzonder thema: Six Green Continents. Op de Mobilane International Day komen alle internationale agenten en vestigingen naar Nederland. De dag zorgt voor een waardevolle en informatieve ontmoeting met elkaar en was dit jaar de eerste editie met een écht wereldwijde bezetting. Met de toevoeging van agent ‘Greentec‘ uit Argentinië, sluit Zuid-Amerika de groene continentenrij. Een vergroende wereld is weer een stapje dichterbij.

Programma

Wie aan Nederland denkt, denkt aan Amsterdam. De keuze voor de locatie was dan ook snel gemaakt. Na een Mobilane update en een tour door de Hortus Botanicus, werd de weg vervolgd naar het Sir Adam Hotel. Hier aangekomen verzorgde Klinisch Neuropsycholoog, Professor Erik Scherder, een prachtige presentatie over de positieve effecten van groen op de hersenen.
Het programma vervolgde met drie bedrijfspresentaties van de internationale agenten uit Canada, Zuid-Afrika en Argentinië. Natuurlijk werd de dag gemoedelijk afgesloten onder het genot van een heerlijk diner en aansluitende borrel.

Mobilane Update

Verre weg het spannendste onderdeel van de internationale dag is de aankondiging van de nieuwe en verbeterde producten, ontwikkelingen en nieuws. Mobilane blijft innoveren en dat er weer een aantal grote verrassingen aan komen werd met groot applaus ontvangen. Bent u ook zo benieuwd? Houd dan onze website en social media in de gaten.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img