LivePicture GO wint Red Dot Award

15 mei 2018

Het nieuwste productontwerp van Mobilane: ‘LivePicture GO’, is beloond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie ‘High Quality Design’. Alexander Ilsink, directeur Mobilane: “We zijn zeer vereerd met deze internationale onderscheiding die volgt na jarenlange productontwikkeling. De Red Dot Award bevestigt onze zorgvuldigheid, kwaliteit en innovatiekracht.”LivePicture GO komt naar verwachting medio 2018 op de markt.

Innovatief

LivePicture GO van Mobilane is een verticaal plantensysteem met een uniek geïntegreerd waterreservoir; een ‘schilderij’ van levende planten aan de muur. Dankzij het innovatieve watergeefsysteem wordt de beplanting zo’n vier weken voorzien van water. Speciale indicatoren melden wanneer er bijgevuld dient te worden en wanneer het reservoir vol is. LivePicture GO is geschikt voor toepassing binnen en buiten. In het recyclebare, kunststoffen frame (51,6 x 51,6 cm) wordt een verwisselbare cassette, met planten naar eigen keuze, geplaatst. Het frame is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, zwart en rood. De gepatenteerde LivePicture GO is ontwikkeld in samenwerking met productontwerper QDP uit Duiven.

Wereldprijs

De Red Dot Design Award is een bekende internationale designprijs, uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in het Duitse Essen. De jury kreeg dit jaar ruim 6.000 inzendingen uit 59 landen om te beoordelen. Het is daarmee de grootste wedstrijd voor productdesign ter wereld. Op 9 juli 2018 krijgt Mobilane de award uitgereikt in Essen. Als winnaar krijgt LivePicture GO een plek in het Red Dot Design Museum, ’s werelds grootste doorlopende expositie van toonaangevend hedendaags design.

img
img
img
img
img
img

Meer weten over LivePicture GO?