LivePicture X Plaq

30 november 2020

Innovatie is een van de kernwaarden van Mobilane. Orangerie Bijleveld Plaq heeft daarom in samenwerking met kunstenares Yolanda Paul een innovatieve, duurzame en herbruikbare cover voor de LivePicture ontwikkeld.

Plaq

Plaq is een magnetische cover waarmee de Mobilane LivePicture snel en eenvoudig omgetoverd wordt tot een kleurrijke LivePicture. Plaq is herbruikbaar en laat bij het verwijderen geen resten of beschadigingen achter op de LivePicture. De cover is verkrijgbaar voor alle modellen van de LivePicture en verkrijgbaar in 4 verschillende designs; Inca, Heaven, Indian Summer en Thunder.

Installatie

Plaq is snel en eenvoudig te installeren. Zorg dat de lijst van de LivePicture goed schoon is. Breng de bovenste hoeken aan op de lijst en strijk de Plaq langzaam op de lijst glad. Plaats vervolgens de plantcassette in de LivePicture.

 

OVER YOLANDA PAUL

 

Jaren geleden raakte ze gefascineerd door het ecologische proces van natuurstenen en de schoonheid die binnen gecreëerd wordt. Wanneer een natuursteen in tweeën gedeeld wordt, wordt het unieke ontwerp onthuld die gecreëerd is door een natuurlijke fenomeen dat miljoenen jaren doorzet.

Geïnspireerd door deze unieke ontwerpen maakt Yolanda kunstwerken zoals muurkunst, decoratieve kussens, handgemaakte vazen en fascinerende platen die de verborgen schatten in grote en kleine natuurstenen onthullen. Net zoals bij de mens, ligt de ware schoonheid van natuurstenen van binnen en is dit niet altijd zichtbaar aan de buitenkant.

 

 

Meer informatie of interesse in Plaq? Neem contact met ons op.