Botanische droom: een groene wand voor elk interieur

15 maart 2021

We snakken naar groen. Júist nu het bewustzijn over onze impact op de aarde en het belang van de natuur groeit. Met het LivePanel PACK groene wand systeem van Mobilane haal je de natuur naar binnen. De groene wand met echte planten draagt in steeds meer interieurs bij aan het vergroenen en het creëren van een gezond binnenklimaat.

Botanische droom met groene wand

Een plantenwand geeft een extra dimensie aan iedere ruimte en fungeert als een ware blikvanger. Met een woekerend wandreliëf in alle kleuren groen worden strakke interieurs tot leven gebracht. Door verwisselbare plantcassettes met ruimte voor veel verschillende plantensoorten van LivePanel PACK ligt de vrijheid bij de gebruiker en kan deze geheel naar eigen smaak zijn botanische droom creëren.

Positieve eigenschappen van planten

De LivePanel tilt een ruimte niet alleen esthetisch naar een hoger niveau, maar geeft ook het binnenklimaat een boost. Het plantenwandsysteem werkt isolerend tijdens de koude wintermaanden en verkoelend in de zomer. Een groenrijk interieur brengt enorm veel voordelen met zich mee: het draagt bij aan betere concentratie, minder stress en hogere productiviteit. Daarnaast kunnen veel planten de lucht in huis filteren van vrijgekomen chemicaliën uit meubels, tapijten en elektrische apparaten. Drie luchtzuiverende toppers zijn de lepelplant of spathiphyllum, de blauwvaren of Phlebodium en de graslelie of Chlorophytum

Alles-in-1 groene wandsysteem 

Een unieke eigenschap aan de LivePanel PACK is dat de gootprofielen waarin de plantcassettes worden geplaatst tevens dienen als waterreservoir. Dit is een waterbesparend systeem dat verspilling en vochtplekken tegengaat en de groei van de planten bevordert. Het kant-en-klare groene wandsysteem is verkrijgbaar in vier standaard afmetingen en is daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. De wand kan eenvoudig geïnstalleerd en onderhouden worden zonder elektriciteit, pomp of waterafvoer. Dit maakt LivePanel PACK een flexibel en duurzaam groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.

img
img
img
img