MobiPanel

Accessoires
MobiPanel Cassette

MobiPanel cassette

MobiPanel is opgebouwd uit plantcassettes van 40 x 40 cm. Elke plantcassette heeft twee sleuven die ruimte bieden aan 6 tot 8 planten per cassette, afhankelijk van de potmaat. De ruime sluiven zorgen voor veel vrijheid en variatie in beplantingskeuze. Ook bieden ze de planten meer wortelvolume voor een goede groei. De MobiPanel cassettes zijn voorzien van een microvezeldoek met capillaire werking voor een gelijkmatige waterverdeling in de cassette. Het resultaat is een zeer efficiënt en gering waterverbruik.

Mobilane MobiPanel cassette inclusief planten

MobiPanel cassette inclusief beplanting

De plantenspecialisten van Mobilane hebben verschillende mixen en plantschema’s zorgvuldig geselecteerd en getest op plantsoort, uiterlijke kenmerken en unieke eigenschappen. Alle getoonde mixen kunnen op verzoek worden voorgekweekt. Houd rekening met een groeitijd van minimaal 12 weken na bestelling (afhankelijk van het groeiseizoen).

Mobilane MobiPanel pixel

MobiPanel pixel

MobiPanel pixels zijn deelcassettes van 20 x 20 cm. Door het gebruik van de pixels kunnen systemen precies op maat worden gemaakt en zijn toe te passen in elk ontwerp, ook niet bij gangbare maten. De MobiPanel pixels zijn ook voorzien van een microvezeldoek met capillaire werking voor een gelijkmatige waterverdeling in de cassette. De pixels zijn ook inclusief beplanting verkrijgbaar.

Mobilane MobiPanel irrigatiesysteem

Irrigatie

Speciaal voor MobiPanel is een irrigatiesysteem beschikbaar. Het geautomatiseerd irrigatiesysteem voorziet de MobiPanel groene gevel van water en voedingsstoffen. Het irrigatiesysteem is eenvoudig te installeren.

Opties:

  • Breaktank + pomp
  • Vorstbeveiliging
  • WiFi module
Mobilane MobiPanel afdekkappen

Cover

De covers worden gebruikt om de wateraanvoer en afvoer naar de cassettes mooi af te dekken. De covers hebben een standaardmaat van 120 cm. Voor grote projecten kunnen ze op maat worden gemaakt.

Mobilane Nestkasten en Bijenhotels

Nestkasten & Bijenhotels

De nestkasten en bijenhotels worden in een sociale werkplaats gemaakt van duurzaam Nederlands Douglas hout. Alle nestkasten en bijenhotels voldoen aan de richtlijnen van BIJ 12. Deze kasten zijn perfect geschikt om te voldoen aan de vereisten van de Wet Natuurbescherming of om te worden gebruikt voor een BREEAM-certificering waarbij nestkasten geplaatst moeten worden. De nestkasten en bijenhotels kunnen geplaatst worden in of rondom alle outdoor producten van Mobilane en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en groottes.

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten