LiveDivider PLUS

Accessoires
Mobilane LiveProducten Sleufcassette

Plantcassette exclusief beplanting

LiveDivider PLUS is opgebouwd uit plantcassettes. In deze plantcassettes zitten 3-sleuven (Potmaat 9) waarin een plant in vruchtbare grond wordt gepoot. Alle sleuven zijn aan de achterkant met elkaar verbonden door middel van een capillair doek. Het doek dat in verbinding staat met de geïnstalleerde watergoot, voorziet de planten van de benodigde voeding.

LiveDivider cassette inclusief beplanting

Plantcassette inclusief beplanting

De plantenspecialisten van Mobilane hebben de negen verschillende LiveCassette mixen en plantschema’s zorgvuldig geselecteerd en getest op plantsoort, uiterlijke kenmerken en unieke eigenschappen. Alle getoonde mixen kunnen op verzoek worden voorgekweekt,. Houd rekening met een groeitijd van minimaal 12 weken na bestelling (afhankelijk van het groeiseizoen).

Mobilane LiveFeed

LiveFeed

LiveFeed is een NPK-meststof en geschikt voor de volgende producten: LivePanel, LivePanel PACK, LivePicture, LivePicture GO en LiveDivider PLUS. LiveFeed is een vloeibare plantenvoeding en houdt de beplanting sterk en gezond met essentiële voedingstoffen en een rijke mix van sporenelementen. Door LiveFeed zal de beplanting extra mooi groeien en bloeien. LiveFeed is verkrijgbaar voor hard en zacht water.

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten