Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

Een verticale kruidentuin

LivePicture GO, het levende schilderij voor binnen en buiten, is naast planten ook heel goed geschikt voor kruiden. Op deze manier heb je altijd verse kruiden bij de hand en maak je in een handomdraai de meest lekkere gerechten met verse kruiden. Creër een verticale kruidentuin met LivePicture GO.

LEES MEER

MobiRoof ECO: de duurzame sedumcassette

MobiRoof ECO is een circulair groen dak systeem. De cassette is gemaakt van gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Dit zorgt voor een beperking van afvalstromen en een verminderde druk op het milieu. De cassettes worden lokaal gekweekt met stek van eigen kwekerij.

LEES MEER

The Wall Shopping Centre met direct groene hagen

Het retail- en leisure centrum ‘The Wall’ in Utrecht heeft 175 meter aan direct groene hagen geplaatst van Mobilane. In totaal zijn 132 Hedera helix 'Woerner' hagen van 1 meter geplaatst door Van der Veen Groenprojecten.

LEES MEER

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Alexander Ilsink, Directeur en 3e generatie Mobilane over de ontwikkeling van MobiRoof ECO

De urgentie voor natuurinclusief en bewust bouwen is groot. De missie van Mobilane “het creëren van duurzame, groene, en gezonde omgevingen” is daarmee relevanter dan ooit. Al drie generaties zet ...

lees meer

MobiRoof ECO: de duurzame sedumcassette voor een toekomstbestendig groendak

MobiRoof ECO is een circulair groendak systeem. De cassette is gemaakt van gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Dit zorgt voor een beperking van afvalstromen en een verminderde druk op het ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten