The Mark, Koningin der LivePanels

  • LivePanel Indoor
  • Locatie: Rotterdam, Nederland
  • Dealer: MobiCare

The Mark ligt middenin kantorenpark ‘Brainpark III’ en bestaat uit meerdere gebouwen. Een prachtige locatie door onder andere het uitzicht over Rotterdams’ Skyline en haar ligging aan de ring van de stad. Het bestuur besloot onlangs om The Mark te herontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van de moderne professional. Tal van ingrepen maken het gebouw nog prettiger om in te werken, te relaxen en meetings te houden. Op elk moment van de dag. The Mark is ontzettend blij en trots dat zij medio 2017 een volledig gerestyled gebouw openen.

Building Green

Groen draagt bijzonder constructief bij aan de werk- en leeromgeving. Niet voor niets koos The Mark ervoor om ook groen te implementeren in hun nieuwe design. Zij plaatsten een prachtige LivePanel wand in hun koffiecorner. Naast een gezonde omgeving creëerden zij hiermee ook een bijzonder sfeervol en strak ogend geheel. LivePanel komt in dit soort ruimtes goed tot zijn recht, door de ruimtebesparende eigenschap van verticaal groen. De ronde vorm van de wand, wat overigens niet vaak toegepast wordt, geeft uiteindelijk de muur een speelse look.

Plantensoorten

Voor deze LivePanel wand is gebruik gemaakt van de Lemon Surprise mix. Deze mix combineert de plantsoorten: Epipremnum aureum, Philodendron scandens, Dracaena Lemon Surprise en Schefflera arboricola. Uiteindelijk zorgt dit voor een fris ogende wand, met veel verschillende groentinten. Een goede keus voor de koffiecorner, want groen is de kleur van rust. Een mooi stuk afleiding binnen de hectiek van het bedrijfsleven.

Bekijk
LivePanel Indoor

LivePanel Indoor

Bekijk
PlantGuide

PlantGuide
img
img
img