Onderzoeksproject LiveDivider

Mobilane werkt samen met de University of Greenwich Green Roofs & Living Walls Centre aan een jaar durend onderzoeksproject. Onderzoekers meten in dit project de gezondheids- en welzijnseffecten van binnen groen, zoals LiveDivider en andere soortgelijke systemen in een klaslokaal. De Mobilane LiveDivider en LivePicture systemen zijn geïnstalleerd in Windrush Primary School en Royal Greenwich University Technical College.

Het project

De Mobilane LiveDividers en LivePictures zijn geïnstalleerd in een bibliotheek en een klaslokaal. De cijfers en het gedrag van de studenten die deze klaslokalen gebruiken, zullen gemonitord worden om te zien of er een merkbare verbetering is ten opzichte van de periode voordat het verticale groen werd geïnstalleerd.

“The staff at both the school and college were clearly delighted with the systems and keen to help with the research programme. The children at Windrush Primary School will certainly benefit from a better understanding of plants and their role in air purification, so there are additional benefits beyond the research outcomes.”

- Darren Stobbart van The Plantman

Bekijk
LiveDivider PLUS

LiveDivider PLUS

Bekijk
LivePicture

LivePicture
img
img
img
img