LivePanel laat een blijvende indruk achter op de werkomgeving

  • LivePanel Indoor
  • Locatie: Bristol, Verenigd Koninkrijk
  • Dealer: Just Plants

Deze LivePanel installatie is vakkundig geprepareerd en gemaakt door Just Plants in Bristol.  De nieuw gebouwde blanco wand werd vergroend met het LivePanel systeem bij Proctor + Stevenson, een marketing- en communicatiebureau in Bristol. Door een mix van diverse planten in de groene wand wordt er een stukje natuur toegevoegd aan de receptie.

De LivePanel keuze

Ondanks de geringe lichtinval en het ontbreken van een waterbron, paste de LivePanel, perfect bij de situatie. Een beetje natuurlijk licht van bovenaf en wat kunstmatig LED-licht zorgden ervoor dat de keuze van de beplanting van essentieel belang was. Dit leidde Just Plants en de klant in de richting van grassen en blad. De plantenkeuze omvat Chlorofytum, Epipremnum Aureum en Philodendron Scandens, waardoor een bonte mix van groen is ontstaan.

Een simpele maar gedurfde eerste indruk

De installatie werd voltooid in januari 2018. De installatie en beplanting van de panelen nam een drukke dag in beslag. De muur is in samenwerking met een plaatselijke timmerman van de grond af opgebouwd en er is een televisiescherm geïntegreerd. Een typische Britse winterdag in januari zorgde ervoor dat de planten werden geacclimatiseerd in een verwarmde bestelwagen voordat ze werden geplant, waardoor de kans op een potentiële schok tot een minimum werd beperkt.

Install was quick and easy, helped by the preparation of a solid wall structure.  So far, there has been zero plant replacement, astonishing considering the time of year when the plants were introduced.  The end result is one that fits the original brief and delights the client

- who loves it as an impressive focal point for visitors arriving at their offices. Just Plants

Bekijk
LivePanel Indoor

LivePanel Indoor

Bekijk
PlantGuide

PlantGuide
img
img