Levande Interiör wint Award met LiveProducten

Ieder jaar, kiest de Industry Association Nordic Green één interieur groenproject op basis van originaliteit en creativiteit. Tijdens de jaarvergadering is Levande Interiör geselecteerd voor deze prijs. door hun installatie bij de Universiteit van Halmstad.

De industry association Noords Groen heeft leden in Zweden, Noorwegen en Finland. De inzendingen voor de wedstrijd waren gebaseerd op de criteria van design, functionaliteit, materiaal en plantkeuze. Het doel van de wedstrijd is om de leden van Nordic Green te inspireren, maar tevens te belonen voor de beste oplossingen van de industrie.

De installatie bij Halmstad Universiteit is één van meerdere succesvolle groene interieur oplossingen bij onderwijsinstellingen uitgevoerd door Levande interiör. Het project bij de universiteit bevat een LivePanel, een acht meter hoge groene wand, en verschillende LivePictures, een paar grote bomen en verschillende planten in bakken. Zowel docenten als studenten hebben hun waardering uitgesproken voor het interieurgroen.

Bekijk de hoge resolutie beelden hier.

We ontvangen vele positieve reacties over de nieuwe interieurbeplanting. Men is gefascineerd door het concept van Levande interiör. Het gebouw nu ziet er meer completer.

- Jette Trolle

Bekijk
LivePicture

LivePicture

Bekijk
LivePanel Indoor

LivePanel Indoor
img
img
img
img
img