De grootste WallPlanter van Engeland: Bracknell

Neem de ervaring van het ‘next generation shoppen’, voeg daarbij 800 vierkante meter aan WallPlanter, zorg zo voor een compleet vergroende parkeergelegenheid en laat dit alles verzorgen door Hedera Screens. Wat krijg je dan? De grootste WallPlanter van Engeland: Lexicon Bracknell

De installatie van de groene wand is bijna afgerond, net op tijd voor de grote opening op 7 september 2017. De trotse organisatie brengt ons een winkelcentrum voor het ‘next generation shoppen’ en vrije tijds besteding in BracknellWallPlanter, gemaakt van roestvrij staal en ingeplante Mobilane Kant en Klaar Hagen, zorgen voor een overwelmende versiering langs de parkeergelegenheden en trottoirs. Dit verticale groen zorgt niet alleen voor een esthetisch plaatje, maar zorgt ook voor goede ventilatie in het gebouw.

Het laatste ingrediënt: LivePanel

WallPlanter is niet het enige groene wandsysteem van Mobilane wat de gevels van Lexicon versiert. Waar de WallPlanter de bezoekers bij de parkeergelegenheden verwelkomt, leidt 200 meter LivePanel de bezoekers door het winkelcentrum zelf.

De groene transformatie is een belangrijke ontwikkeling in de creatie van een duurzaam en natuurlijk milieu binnen het Lexicon en is door het Bracknell Regeneration Partnership georganiseerd. Uiteraard volgen er meer foto’s en informatie wanneer het project wordt opgeleverd.

Bekijk de hoge resolutie beelden hier.

Bekijk
LivePanel Indoor

LivePanel Indoor

Bekijk
WallPlanter

WallPlanter
img
img
img
img