2 in 1: Culinary Solutions ook showroom LiveProducten

  • LivePanel
  • LivePicture
  • Locatie: Bielany Wrocławski (Polen)

Lukasz Terlikowski, eigenaar van het slowfood restaurant en kookstudio Culinary Solutions uit Bielany Wrocławski, Polen heeft naar eigen zeggen een zoektocht van meer dan een jaar achter de rug. Hij was op zoek naar een systeem waar hij verse kruiden en groenteplanten voor langere tijd binnen goed kon houden. Dit was tevens een terugkomende vraag van deelnemers van de kookworkshops die hij organiseert in zijn kookstudio.

Hij heeft verschillende systemen en projecten bekeken, maar geen van allen hebben hem kunnen overtuigen. Na introductie met het systeem van LivePicture en LivePanel, was hij erg onder de indruk van de hoge kwaliteit en de esthetische uitstraling.

Het resultaat van Lukasz’s enthousiasme is dat er in zijn restaurant / kookstudio een LivePanel en verschillende LivePictures de wanden sieren. Zijn culinaire bedrijf heeft een dubbele functie gekregen; deze wordt ook ingezet als showroom. Hij is dealer geworden van Mobilane in Polen. Met zijn bedrijf Nature4Life richt hij zich met zijn distributienetwerk op de Poolse markt. Zijn missie is om lokale bedrijven en gemeentes de ecologische voordelen van verticale groensystemen onder de aandacht te brengen. Voor toekomst ziet hij ook potentie in de omliggende landen zoals Litouwen, Estland, Rusland et cetera.

Bekijk de hoge resolutie beelden hier.

Met name de kwaliteit heeft mij overtuigd om te kiezen voor de producten van Mobilane. Ik vergelijk het met de culinaire business, ook daar staat de kwaliteit van jouw producten garant voor de terugkeer van je klanten.

- Lukasz Terlikowski

Bekijk
LivePanel

LivePanel

Bekijk
LivePicture

LivePicture
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img