Vastgoed

HET TOEPASSEN VAN GROEN BIJ VASTGOED IS RENDABEL

Duurzaam investeren, waaronder in groen, wordt ten onrechte nog vaak geassocieerd met sociaal verantwoord, maar niet renderend. Duurzaam investeren kan juist wel degelijk een goed rendement opleveren. Bij het woord duurzaam denken veel mensen aan ‘groen’. Het betekent meestal dat er dure projecten worden opgestart met een relatief laag rendement. Dit is echter niet waar. Duurzaamheid is eigenlijk zo optimaal mogelijk omgaan met het gebouw, de mensen die erin werken, de eigenaar en de omgeving. Hieronder leggen wij uit waarom het toepassen van een groen dak, groene wand of groene gevel juist rendabel kan zijn.

 

Direct aan de slag met de producten van Mobilane

Start aanvraag direct

Groen: meer dan mooi en gezond

Goed aangelegd en goed onderhouden dak- en gevelgroen verhoogt de waarde van vastgoed en maakt het ook makkelijker om een gebouw te verkopen of verhuren. Dak- en gevelgroen kan zorgen voor 4-8% waardestijging van je pand.

Mobilane Groen daksysteem met MobiRoof sedumcassettes

Wat leveren groene daken & gevels op?

Groene daken verdubbelen de levensduur van een dak, verbruiken minder energie en produceren
minder emissies dan conventionele daken. Daarnaast versterken groene daken en gevels een milieuvriendelijk imago, zorgen ze voor een betere isolatie van het gebouw, stimuleren ze de biodiversiteit en helpen ze tegen piekbelasting van het riool doordat ze water vasthouden.

 

WallPlanter

Direct een volledig groene gevel

BEKIJK PRODUCT

MobiRoof

Een extensief groen dak met sedumbeplanting

BEKIJK PRODUCT

LivePanel Outdoor

Een ware eye-catcher voor je vastgoed

BEKIJK PRODUCT