Het groene alternatief voor spatschermen in Corona tijd

3 augustus 2020

Een plexiglas of plastic spatscherm is praktisch, maar in veel gevallen oogt het niet bepaald mooi. Nu het ernaar uitziet dat de afstandsmaatregelen nog voor langere tijd van toepassing zijn, is het geen overbodige luxe om te investeren in een duurzaam, sfeervol en praktische oplossing om de 1,5 meter tussen mensen in jouw onderneming te kunnen waarborgen. Bij Mobilane zijn we al jaren expert op het gebied van groene oplossingen die het leven groener, gezonder en mooier maken. Ook in deze crisistijd hebben we een aantal mooie ideeën voor ondernemers.

Afstand creëren met groen binnen

De laatste jaren zijn veel kantoren overgestapt op het fenomeen van flexwerken, waar ook het creëren van flexplekken bij is ontstaan. Veel kantoren hanteren deze losse werkplekken voor hun werknemers. Heel handig, maar in deze tijd soms moeilijk in te delen. Nu mensen voorzichtig aan weer (deels) op kantoor werken is het belangrijk dat het daar een veilige en gezonde werkplek te wachten staat. Dat betekend dat flexplekken verder uit elkaar moeten staan en er voor een scherm gezorgd moet worden om werkplekken op veilige afstand van elkaar te houden. Ook in kantoren waar meerdere werknemers aan een bureaublok werken moeten scheidingen gemaakt worden. Een mooie, duurzame én gezonde manier om dit te doen is met het plaatsen van de Mobilane LiveDivider. Dit innovatieve groensysteem bestaat uit een metalen frame met stevige vaste voet en is gevuld met meerdere plantcassettes die naar keuze ingedeeld kunnen worden. In het systeem zit een handig waterreservoir met geïntegreerd watergeefsysteem. Ideaal voor de ondernemer niet net geen groene vingers heeft. De LiveDivider vraagt weinig onderhoud en geeft in korte tijd een groene en gezonde indeling aan het bedrijf.

Ook voor horecaondernemingen is systeem ideaal. Plaats het bijvoorbeeld tussen tafels, om de afstand tussen gasten te kunnen waren en daarmee een unieke en intieme ervaring te creëeren in de zaak.

Ook buiten 1,5 afstand bewaren

De LiveDivider kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Voor restaurants en cafe’s met een terras is dit een ideale oplossing die het terras nóg meer sfeer brengt. Er zijn ook andere groene producten van Mobilane waarmee je als horecaondernemer op jouw terras afscheidingen kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan onze Kant & Klaar Haag. Deze plaatsen we veelal bij particulieren in hun tuingrond als schutting, maar ze zijn ook te leveren in mooie, stevige bakken om mobielere scheidingswanden te maken. Perfect voor het indelen van een corona-proof terras!

Wat doe jij om jouw onderneming of bedrijf veilig en gezond te houden? Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden voor een groen én corona-proof oplossing bij jou, neem dan eens contact op met een Mobilane adviseur of ga eens langs bij één van onze retailers.