NoiStop

Accessoires

Deur

Bij de installatie van een lange NoiStopwand kan een doorgang wenselijk zijn. Voor deze doorgang is een speciale deur ontwikkeld. De deur is net als de panelen gevuld met steenwol en wordt bevestigd tussen twee houten palen (niet meegeleverd).

Isolatietape

Installeert u meerdere NoiStop Steel panelen boven elkaar? Breng dan isolatietape tussen de verschillende panelen aan. De tape bestelt u per tien meter. Bij NoiStop Wood is deze isolatietape niet nodig.

Afdekplaat

Plaats ter bescherming van het bovenste paneel een afdekplaat. Deze afdekplaat functioneert als afwerkrand en beschermt het bovenste paneel tegen weersomstandigheden.

Mobilane Nestkasten en Bijenhotels

Nestkasten & bijenhotels

De nestkasten en bijenhotels worden in een sociale werkplaats gemaakt van duurzaam Nederlands Douglas hout. Alle nestkasten en bijenhotels voldoen aan de richtlijnen van BIJ 12. Deze kasten zijn perfect geschikt om te voldoen aan de vereisten van de Wet Natuurbescherming of om te worden gebruikt voor een BREEAM-certificering waarbij nestkasten geplaatst moeten worden. De nestkasten en bijenhotels kunnen geplaatst worden in of rondom alle outdoor producten van Mobilane en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en groottes.

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten